Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

De vloer in uw woning of gebouw is onbewust één van de dingen die je het meest gebruikt. Daarom is het belangrijk dat u de vloer tijdig en goed onderhoud. Dit kan voor sommige vloeren een flinke klus zijn. J.W. Romijn Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in vloeronderhoud in regio Dordrecht en gaat graag voor u aan de slag. Wij behandelen elke soort vloer, denk hierbij bijvoorbeeld aan tapijt, linoleum of beton.

Na een behandeling lijkt uw vloer weer zo goed als nieuw. Dankzij de juiste apparatuur en middelen verwijderen vuil, krassen en oneffenheden.

Andere diensten van J.W. Romijn Schoonmaakbedrijf

Interieurreiniging

Krijgt u regelmatig klanten of bezoek over de vloer? Dan is het belangrijk dat uw ruimte er representatief uitziet. Geef daarom de schoonmaak van het interieur van uw bedrijf uit handen aan professionals.

Lees meer

Glasbewassing

Wij doen de glasbewassing voor onder andere bedrijven, instellingen, scholen en particulieren. Zitten uw ramen laag of juist hoog? Onze glazenwasser weet raad met elk soort raam.

Lees meer

Gevelreiniging

Professioneel uw gevel laten reinigen door J.W. Romijn Schoonmaakbedrijf. Wij reinigen uw gevel met een speciale hogedrukreiniger. Twijfelt u wat de beste optie is voor uw gevel?

Lees meer

Menu