Gevelreiniging

Gevelreiniging

Ziet uw gevel er niet meer uit zoals het hoort? Laat hem dan professioneel reinigen door J.W. Romijn Schoonmaakbedrijf in Dordrecht. De weersomstandigen heden hebben veel invloed op uw gevel, hierdoor wordt deze gedurende de tijd steeds viezer en kan hij er groen uit gaan zien.

Dit is niet alleen storend voor het zicht, dit kan ook schade aan uw gevel aanbrengen. Uw voegen kunnen aangetast worden wat uiteindelijk kan leiden tot vochtschade. Voorkom dit door uw gevel tijdig te laten reinigen door ons.

Wij reinigen uw gevel met een speciale hogedrukreiniger. Twijfelt u wat de beste optie is voor uw gevel? Wij adviseren u graag.

Andere diensten van J.W. Romijn Schoonmaakbedrijf

Interieurreiniging

Krijgt u regelmatig klanten of bezoek over de vloer? Dan is het belangrijk dat uw ruimte er representatief uitziet. Geef daarom de schoonmaak van het interieur van uw bedrijf uit handen aan professionals.

Lees meer

Glasbewassing

Wij doen de glasbewassing voor onder andere bedrijven, instellingen, scholen en particulieren. Zitten uw ramen laag of juist hoog? Onze glazenwasser weet raad met elk soort raam.

Lees meer

Vloeronderhoud

J.W. Romijn Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in vloeronderhoud. Na een behandeling lijkt uw vloer weer zo goed als nieuw. Dankzij de juiste apparatuur en middelen verwijderen vuil, krassen en oneffenheden.

Lees meer

Menu