Spinnenbestrijding

Spinnenbestrijding

Heeft u last van spinnen rondom uw woning of bedrijf? Wij lossen dit graag voor u op met onze professionele spinnenbestrijding zodat u weer onbezorgd naar binnen kan.

Spinnen kunnen met hun spinnenrag voor veel overlast zorgen. Daarom is het belangrijk dat de spinnen definitief verjaard worden. Hiervoor hebben wij een doeltreffend middel wat ervoor zorgt dat de spinnen zich niet langer welkom voelen. Met een speciale pomp spuit spuiten wij het middel rondom uw gebouw. Dankzij deze spuit kunnen wij in alle kiertjes en gaatjes komen zodat we er zeker van zijn dat alle spinnen verjaagd zijn.

Uiteraard zorgen wij ook voor de nazorg. Indien nodig reinigen wij achteraf alles en zorgen we dat er geen spinnenrag meer aanwezig is.

Andere diensten van J.W. Romijn Schoonmaakbedrijf

Gevelreiniging

Professioneel uw gevel laten reinigen door J.W. Romijn Schoonmaakbedrijf. Wij reinigen uw gevel met een speciale hogedrukreiniger. Twijfelt u wat de beste optie is voor uw gevel?

Lees meer

Vloeronderhoud

J.W. Romijn Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in vloeronderhoud. Na een behandeling lijkt uw vloer weer zo goed als nieuw. Dankzij de juiste apparatuur en middelen verwijderen vuil, krassen en oneffenheden.

Lees meer

Houtwerk en Kunststof

De hoogte in gaan is voor ons geen enkel probleem. Na een behandeling door ons professionele personeel ziet uw woning of gebouw er weer als nieuw uit.

Lees meer

Menu