Met gevelbeplating maakt u uw droomhuis helemaal af

Uw droomhuis is natuurlijk nog niet compleet zonder de juiste gevelbeplating. Wat voor uiterlijk wilt u uw woning geven? Houdt u van robuust of wilt u gaan voor een minimalistische stijl? U kunt kiezen uit verschillende materialen voor de gevelbeplating. Ook een combinatie van materialen is een mogelijkheid. Als u graag een milieubewuste keuze wilt maken tippen wij u alvast kunststof. De reden is dat kunststof in de meeste gevallen worden gemaakt van gerecyclede kunststof en dus de meest duurzame keuze is. Wilt u graag de verschillende mogelijkheden eens op een rijtje zetten? Wij gaan graag met u in gesprek zodat u de juiste gevelbeplating kunt kiezen voor uw woning of pand. Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

De juiste gevelbeplating voor uw pand uitkiezen

Om u alvast een beeld te geven van de mogelijkheden op het gebied van gevelbeplating, zetten wij hier alvast wat opties voor u op een rijtje. Zoals gezegd is kunststof een milieubewuste keuze. Dit komt ook omdat dit materiaal lang meegaat en daarbij weinig onderhoud nodig heeft. Kunststof gaat namelijk niet snel rotten in tegenstelling tot hout. Verder zijn er veel mogelijkheden om dit materiaal aan uw stijl aan te passen. Er zijn verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Klinkt dit alsof dit aansluit op uw wensen? Wij adviseren u graag verder over de mogelijkheden van gevelbeplating!

Gevelbeplating

Verschillende coating en manieren van beplating bij gevelbeplating

U wilt natuurlijk dat uw pand er verzorgd uitziet en in het oog valt bij uw klanten. Bij het selecteren van de juiste gevelbeplating kunt u daarom uit verschillende opties kiezen. Zo is het mogelijk om een coating uit te kiezen die past bij uw persoonlijke wensen. Standaard is er al een witte coating aangebracht, maar deze kan natuurlijk gepersonaliseerd worden. Verder bieden wij ook verschillende opties aan op het gebied van de installatie van de gevelbeplating. Hierbij kunt u kiezen uit enkelwandige beplating waarbij de kosten laag liggen en licht materiaal wordt gebruikt. Dit type biedt geen isolatie aan uw pand. Een andere optie is kiezen voor sandwichbeplating waarbij er wel volledige isolatie wordt geboden. Als extra optie kunt ook kiezen voor geluidsabsorptie. Neem contact op om uitgebreid advies in te winnen over de mogelijkheden!

Menu